Beschrijving

Voor medewerkers die niet eerder te maken hebben gehad met bedrijfshulpverlening is er de basisopleiding BHV. Tijdens deze basiscursus worden theorie en praktijk veelvuldig afgewisseld. De deelnemer leert niet alleen hoe hij of zij moet reageren in bepaalde situaties maar oefent het geleerde ook veelvuldig.  Op deze manier wordt het leereffect versterkt.  Leren door het te doen!

Daarnaast wordt er getraind in kleine groepen van maximaal 12 personen. Op deze manier is er nog meer aandacht voor de deelnemers.

Basisopleiding BHV

Vraag gelijk een offerte aan voor deze training!

offerte aanvragen

Inhoud training

 • Reanimatie en AED
 • Levensreddende handelingen
 • Verbandleer
 • Kleine blusmiddelen,
 • Taken van de BHV`er
 • Ontruimingssystematiek
 • Communicatie

Overige info

Duur:

1 dag

Geldigheid:

1 jaar

Voorkennis:

Er is geen voorkennis nodig

Overig:

Je bent in staat om mee te doen met praktijkoefeningen

Deelnemers:

Maximaal 12

Waarom heb ik BHV training nodig?

Wat doe je als er brand uitbreekt? Of een collega valt van de trap en heeft hulp nodig? Of wat te denken van een grootschalig incident en het gehele pand moet ontruimd worden? Weet je dan wat je moet doen? Al deze en andere vaardigheden leer je tijdens de BHV training. Want zó reageer je tijdens calamiteiten!

neem contact op

Andere BHV trainingen

Bekijk alle trainingen

Offerte aanvragen


  Bij het aanvragen van deze vrijblijvende offerte gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

  Ervaringen met De Veiligheidsmakers

  Een no-nonsense training met veel voorbeelden uit de praktijk. Door de actieve manier van lesgeven vliegen de uren voorbij. Richard heeft enorm veel kennis en weet dat op een prettige manier over te brengen. Dikke aanrader!

  Lauren Visser

  Sinds een aantal jaren werken wij met veel plezier samen met Richard, hij verzorgt voor ons de BHV training en/of herhalingen. Je merkt bij Richard dat hij snapt hoe de praktijk werkt dat zie je terug in zijn trainingen. Hij betrekt de cursisten bij de training, stemt de behoeft van een ieder af en gebruikt relevante voorbeelden uit de praktijk. De dag wordt keurig verzorgd met BHV boeken en oefenmaterialen. Ik kan Richard zeker aanbevelen!

  Mariëlle Bins / CLAFIS Ingenieus

  Heb je nog vragen?