Beschrijving

Zoals bij elke training is het ook bij de herhaling ploegleider BHV zaak om competent te blijven. Daarom wordt er pragmatisch gewerkt bij de herhaling ploegleider BHV.  Leren door te doen. Gedurende de dag worden er constant scenario`s gedraaid en zullen de deelnemers prioriteiten moeten stellen. We leren je leiding te nemen en te blijven geven. Effectieve communicatie maar ook een gedegen evaluatie over het verloop van de inzet is een belangrijk onderdeel van de training.

Bijscholing ploegleider BHV

Vraag gelijk een offerte aan voor deze training!

offerte aanvragen

Inhoud training

 • Effectieve interne en externe communicatie
 • Leiding geven tijdens calamiteiten
 • Besluitvorming tijdens stress situaties

Overige info

Duur:

1 dag

Geldigheid:

1 jaar

Voorkennis:

Overig:

Deelnemers:

Minimaal 6
Maximaal 12

Waarom heb ik BHV training nodig?

Wat doe je als er brand uitbreekt? Of een collega valt van de trap en heeft hulp nodig? Of wat te denken van een grootschalig incident en het gehele pand moet ontruimd worden? Weet je dan wat je moet doen? Al deze en andere vaardigheden leer je tijdens de BHV training. Want zó reageer je tijdens calamiteiten!

neem contact op

Andere BHV trainingen

Bekijk alle trainingen

Offerte aanvragen


  Bij het aanvragen van deze vrijblijvende offerte gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

  Ervaringen met De Veiligheidsmakers

  Een no-nonsense training met veel voorbeelden uit de praktijk. Door de actieve manier van lesgeven vliegen de uren voorbij. Richard heeft enorm veel kennis en weet dat op een prettige manier over te brengen. Dikke aanrader!

  Lauren Visser

  Sinds een aantal jaren werken wij met veel plezier samen met Richard, hij verzorgt voor ons de BHV training en/of herhalingen. Je merkt bij Richard dat hij snapt hoe de praktijk werkt dat zie je terug in zijn trainingen. Hij betrekt de cursisten bij de training, stemt de behoeft van een ieder af en gebruikt relevante voorbeelden uit de praktijk. De dag wordt keurig verzorgd met BHV boeken en oefenmaterialen. Ik kan Richard zeker aanbevelen!

  Mariëlle Bins / CLAFIS Ingenieus

  Heb je nog vragen?