Praktisch en realistisch

De Veiligheidsmakers pakken veiligheid vanaf het begin aan. Te beginnen bij de RI&E, om via het bedrijfsnoodplan bedrijven doelgericht te trainen. Op deze manier ontzorgen we onze relaties, zowel als adviseurs, maar ook als vraagbaak en als opleider. Álles om de beste veiligheid te leveren. Eén adres voor advisering, cursussen en oefeningen. Voor een vakkundige ondersteuning voor het oplossen van vraagstukken op het gebied van veiligheid. De Veiligheidsmakers!

Kenmerkend aan de Veiligheidsmakers is de actieve aanpak. Natuurlijk is de theorie ook van belang, maar we gaan vooral zélf aan de slag. De nadruk ligt op de praktijk. We ontdekken dan samen waar je tegenaan loopt bij een calamiteit. De cursussen zijn no-nonsense en richten zich op: bedrijfshulpverlening, ontruimingsoefeningen, eerste hulp en reanimatie.

Daarnaast blijven de Veiligheidsmakers vraagbaak voor alle voorkomende vragen op het gebied van veiligheid. Heb je een vraag, laat het ons weten! Zo leren we allemaal, ook wij als Veiligheidsmakers.

Zó ga je om met calamiteiten

Weten waar jouw bedrijf staat op het gebied van veiligheid?

offerte aanvragen

“Wees bewust van mogelijke gevaren”

Richard Nieuwland is sinds 2006 actief als veiligheidsinstructeur. Met de Veiligheidsmakers biedt hij cursussen aan op zijn eigen manier: professioneel, effectief en no-nonsense. De cursussen zijn gericht op bewustwording door het opdoen van ervaringen.

Actieve veiligheidscursussen

“Wat gebeurt er, wat zie je en hoe handel je vervolgens? Ik vind het belangrijk om mensen bewust te maken van de mogelijke gevaren. Die kom je tegen als je in de praktijk gaat oefenen. Een actieve cursus geeft je inzicht. Met als doel: sterk in je schoenen staan als het erop aankomt.”

Nieuwland begon zijn carrière bij de Koninklijke Marine. Hij is gespecialiseerd in maritieme veiligheidstrainingen, zoals de Basic Training en Advanced Fire Fighting. “Aan boord van marineschepen is veiligheid speerpunt nummer één. De kennis die ik daar heb opgedaan breng ik graag over. Daarvoor gebruik ik de theorie, maar ik vraag vooral om een actieve en daadkrachtige houding.”

neem contact op

Ervaringen met De Veiligheidsmakers

Een no-nonsense cursus met veel voorbeelden uit de praktijk. Door de actieve manier van lesgeven vliegen de uren voorbij. Richard heeft enorm veel kennis en weet dat op een prettige manier over te brengen. Dikke aanrader!

Lauren Visser

Sinds een aantal jaren werken wij met veel plezier samen met Richard, hij verzorgt voor ons de BHV cursussen en/of herhalingen. Je merkt bij Richard dat hij snapt hoe de praktijk werkt dat zie je terug in zijn cursussen. Hij betrekt de cursisten, stemt de behoeft van een ieder af en gebruikt relevante voorbeelden uit de praktijk. De dag wordt keurig verzorgd met BHV boeken en oefenmaterialen. Ik kan Richard zeker aanbevelen!

Mariëlle Bins / CLAFIS Ingenieus

Heb je nog vragen?