Waarom heb ik een vluchtweg plattegrond nodig?

Om veilig en snel een pand te kunnen verlaten zijn vluchtwegplattegronden essentieel. Een vluchtwegplattegrond moet voldoen aan verschillende eisen die zijn vastgelegd in twee normen (de NEN 1414 en NEN-EN-ISO 7010). In deze normen staan allerlei eisen waaraan de vluchtwegplattegronden moeten voldoen. Zo is bijvoorbeeld vastgesteld welk formaat en welke kleur vluchtwegplattegrond moet hebben, welke termen benoemd moeten zijn en waar de plattegronden opgehangen moeten zijn. Het ontwerp van een vluchtwegplattegrond is echter vrijgesteld en kan worden aangepast aan de gewenste huisstijl. 

De Veiligheidsmakers kunnen helpen met het opmaken van de plattegronden, vraag ons naar de mogelijkheden!

Vluchtweg plattegrond

De aanpak om kans op risico’s te verminderen.

offerte aanvragen

Nadenken over scenario’s

Stroomuitval, een bommelding of ongeval met ernstig letsel. Geen ondernemer zit hier op te wachten, maar toch zijn het reële risico`s op de werkvloer. Het is dan ook fijn te weten dat de bedrijfsnoodorganisatie getraind is om te handelen zoals de procedures omschrijven in het bedrijfsnoodplan.

neem contact op

Andere diensten

Offerte aanvragen


  Ervaringen met De Veiligheidsmakers

  Een no-nonsense cursus met veel voorbeelden uit de praktijk. Door de actieve manier van lesgeven vliegen de uren voorbij. Richard heeft enorm veel kennis en weet dat op een prettige manier over te brengen. Dikke aanrader!

  Lauren Visser

  Sinds een aantal jaren werken wij met veel plezier samen met Richard, hij verzorgt voor ons de BHV cursussen en/of herhalingen. Je merkt bij Richard dat hij snapt hoe de praktijk werkt dat zie je terug in zijn cursussen. Hij betrekt de cursisten, stemt de behoeft van een ieder af en gebruikt relevante voorbeelden uit de praktijk. De dag wordt keurig verzorgd met BHV boeken en oefenmaterialen. Ik kan Richard zeker aanbevelen!

  Mariëlle Bins / CLAFIS Ingenieus

  Heb je nog vragen?