Waarom heb ik een EHBO cursus nodig?

Jaarlijks krijgen er meer dan 16.000 Nederlanders een circulatiestilstand. Dat zijn er meer dan 300 per week! Dit kan overal gebeuren. Op het werk, op de sportclub, op straat of thuis. Dan is het belangrijk dat je weet wat je moet doen.

Met een EHBO cursus leer je dan ook hoe je een circulatiestilstand herkent en hoe je moet reanimeren. Uiteraard houdt het daarmee niet op. Andere levensbedreigende situaties en verbandleer komen ook uitgebreid aan bod. Daarnaast leer je niet alleen hoe te handelen in noodsituaties, maar belangrijker nog, nadenken en observeren. Volg een EHBO cursus bij De Veiligheidsmakers en maak het verschil! 

EHBO cursussen

Vraag gelijk een offerte aan voor een cursus!

offerte aanvragen

Overzicht EHBO cursussen

Offerte aanvragen


  Ervaringen met De Veiligheidsmakers

  Een no-nonsense cursus met veel voorbeelden uit de praktijk. Door de actieve manier van lesgeven vliegen de uren voorbij. Richard heeft enorm veel kennis en weet dat op een prettige manier over te brengen. Dikke aanrader!

  Lauren Visser

  Sinds een aantal jaren werken wij met veel plezier samen met Richard, hij verzorgt voor ons de BHV cursussen en/of herhalingen. Je merkt bij Richard dat hij snapt hoe de praktijk werkt dat zie je terug in zijn cursussen. Hij betrekt de cursisten, stemt de behoeft van een ieder af en gebruikt relevante voorbeelden uit de praktijk. De dag wordt keurig verzorgd met BHV boeken en oefenmaterialen. Ik kan Richard zeker aanbevelen!

  Mariëlle Bins / CLAFIS Ingenieus

  Heb je nog vragen?