Beschrijving

Voor medewerkers die niet eerder te maken hebben gehad met bedrijfshulpverlening is er de basiscursus BHV. Tijdens deze cursus worden theorie en praktijk veelvuldig afgewisseld. De deelnemer leert niet alleen hoe hij of zij moet reageren in bepaalde situaties maar oefent het geleerde ook veelvuldig.  Op deze manier wordt het leereffect versterkt. Leren door het te doen!

Daarnaast wordt er getraind in kleine groepen van maximaal 12 personen. Op deze manier is er nog meer aandacht voor de deelnemers.

Basiscursus BHV

Vraag gelijk een offerte aan voor deze cursus!

offerte aanvragen

Inhoud cursus

 • Reanimatie en AED
 • Levensreddende handelingen
 • Verbandleer
 • Kleine blusmiddelen,
 • Taken van de BHV`er
 • Ontruimingssystematiek
 • Communicatie

Overige info

Duur:

1 dag

Geldigheid:

1 jaar

Voorkennis:

Er is geen voorkennis nodig

Overig:

Je bent in staat om mee te doen met praktijkoefeningen

Deelnemers:

Maximaal 12

Waarom heb ik een BHV cursus nodig?

Wat doe je als er brand uitbreekt? Of een collega valt van de trap en heeft hulp nodig? Of wat te denken van een grootschalig incident en het gehele pand moet ontruimd worden? Weet je dan wat je moet doen? Al deze en andere vaardigheden leer je tijdens onze BHV cursussen. Want zó reageer je tijdens calamiteiten!

neem contact op

Andere BHV cursussen

Bekijk alle cursussen

Offerte aanvragen


  Ervaringen met De Veiligheidsmakers

  Een no-nonsense cursus met veel voorbeelden uit de praktijk. Door de actieve manier van lesgeven vliegen de uren voorbij. Richard heeft enorm veel kennis en weet dat op een prettige manier over te brengen. Dikke aanrader!

  Lauren Visser

  Sinds een aantal jaren werken wij met veel plezier samen met Richard, hij verzorgt voor ons de BHV cursussen en/of herhalingen. Je merkt bij Richard dat hij snapt hoe de praktijk werkt dat zie je terug in zijn cursussen. Hij betrekt de cursisten, stemt de behoeft van een ieder af en gebruikt relevante voorbeelden uit de praktijk. De dag wordt keurig verzorgd met BHV boeken en oefenmaterialen. Ik kan Richard zeker aanbevelen!

  Mariëlle Bins / CLAFIS Ingenieus

  Heb je nog vragen?