Veiligheidscursussen in Friesland

Ook in Friesland zijn De Veiligheidsmakers specialist als het aankomt op veiligheidscursussen. Of het gaat om een basiscursus BHV of een herhalingscursus BHV, bij De Veiligheidsmakers ben je aan het juiste adres!

De Veiligheidsmakers spelen in op de situaties die zich kunnen voordoen tijdens calamiteiten bij bedrijven. Zo leveren we maatwerk cursussen voor alle bedrijven in Friesland. Onze aanpak is gericht op de bedrijfsspecifieke risico`s en bijbehorende procedures. Zo trainen we de bedrijfshulpverleners in Friesland gericht op wat er van ze verwacht wordt tijdens calamiteiten! Met onze ruime ervaring zijn wij daarom in staat om de deelnemers tijdens cursussen aan het denken te zetten, uit te dagen en besluiten te leren nemen in stresssituaties.  

bekijk cursussen

BHV cursussen

Vraag gelijk een offerte aan voor een cursus in Friesland!

offerte aanvragen

Waarom heb ik een BHV cursus nodig?

Wat doe je als er brand uitbreekt? Of een collega valt van de trap en heeft hulp nodig? Of wat te denken van een grootschalig incident en het gehele pand moet ontruimd worden? Weet je dan wat je moet doen? Al deze en andere vaardigheden leer je tijdens onze BHV cursussen. Want zó reageer je tijdens calamiteiten!

neem contact op

Ervaringen met De Veiligheidsmakers

Een no-nonsense cursus met veel voorbeelden uit de praktijk. Door de actieve manier van lesgeven vliegen de uren voorbij. Richard heeft enorm veel kennis en weet dat op een prettige manier over te brengen. Dikke aanrader!

Lauren Visser

Sinds een aantal jaren werken wij met veel plezier samen met Richard, hij verzorgt voor ons de BHV cursussen en/of herhalingen. Je merkt bij Richard dat hij snapt hoe de praktijk werkt dat zie je terug in zijn cursussen. Hij betrekt de cursisten, stemt de behoeft van een ieder af en gebruikt relevante voorbeelden uit de praktijk. De dag wordt keurig verzorgd met BHV boeken en oefenmaterialen. Ik kan Richard zeker aanbevelen!

Mariëlle Bins / CLAFIS Ingenieus

Overzicht BHV cursussen in Friesland

Hoe vaak moet ik bijscholing volgen?

Daar is niet een eenduidig antwoord op te geven. Dit is helemaal afhankelijk van de training. Een voorbeeld daarvan is VCA. Bij het met succes afronden van het examen VCA is het certificaat 10 jaar geldig.  Je EHBO diploma van Het Oranje Kruis is 2 jaar geldig, waarbij geldt dat in deze 2 jaar alle competenties zijn behandeld zoals aangegeven is door Het Oranje Kruis. Voor BHV geldt bij de Veiligheidsmakers een geldigheid van 1 jaar.

Meer informatie

Heb je nog vragen?